Work-In-Time

Hvad er Work-in-Time?

Har du lyst til at sætte dig selv fri? Har du lyst til at slippe de begrænsende mønstre, tanker og adfærd, der ligger i din slægt? Og har du lyst til at leve et liv, hvor du føler dig VIRKELIG fri i dig selv?

Hvis du svarer ja, er du velkommen til at booke en Work-in-Time-session hos mig.

Jeg arbejder med den energi, du har arvet. Den energi, som du og din slægt har båret med jer – uden du/I måske helt selv er klar over det.

Du ”groede” op i en atmosfære. Du blev påvirket af dine forældre – ikke så meget på grund af det, de sagde – mere af det, de følte og gjorde, og af den stemning de skabte. Du tog det med dig – på godt og ondt. Og nogle gange tog du måske oveni købet noget med dig, som ikke engang var dit. Du kom til at bære på en byrde, som slægten (ubevidst) overleverede til dig.

På et tidspunkt i livet stopper du op. Du kan ikke forstå, hvorfor du ikke trives i livet. Du bliver måske ved med at føle angst. Du bliver måske ved med ikke at kunne finde din rette hylde. Du bliver måske ved med at strande i usunde parforhold eller belastende jobs. Eller du er blevet fysisk syg – allergi, gigt, rygsmerter mm.

En Work-in-Time-session arbejder – forenklet sagt – i lagene omkring dig.  Forestil dig, at din krop er som et højhus, og jeg går – med kærlighed – ind og ser på, hvad der ligger på etagerne. Jeg kan ved hjælp af clairvoyance se det, de fleste ikke kan se. Jeg kan f.eks. se de tråde og mønstre, der er ”vævet ind” i dig og din slægt, og hvor udgangspunktet for et destruktivt og usundt mønster er. Eller man kunne sige, hvor frøet til et destruktivt mønster blev lagt, og hvad årsagen var.

Jeg er din guide, der hjælper dig til at afkoble den historie, du ikke længere ønsker at være en del af. Det kan f.eks. være, at du har ekstremt let ved at føle skyldfølelse, og den følelse har pisket dig rundt i livet, så du altid er den, der gør ekstra meget, så andre ikke skal have en anledning til at kritisere dig eller sige, du ikke er god nok. Men det er måske i virkeligheden din mors og mormors skyldfølelse, du har taget på dig.

I en Work-in-Time-session giver du de følelsesmæssige byrder tilbage til dens rette ejermand. Ved brug af både terapiformen gestaltterapi, familieopstilling og mediumskab går jeg ind i de familiemedlemmer i din slægt, som er bærere og/eller udløsere af det begrænsende mønster, du gerne vil slippes fri af. Det kan gå 25 år tilbage eller syv generationer. Eller noget midt imellem.

Alt sætter sig jo i kroppen. Erindringer lagres i kroppen. Gamle, gemte følelser er bundet i kroppen. Vores celler husker. Når vi arbejder med Work-in-Time, udrenser vi først de karmiske mønstre, der hæmmer og belaster dig, og bagefter frekvenshealer jeg din krop op.

Tænk på Pinocchio. Han er en dukke, der er styret af bånd. Du er automatisk styret af dine slægtsbånd – indtil du en dag klipper dem over og afbryder overførslen af begrænsende og destruktive mønstre. Du kan nu selv vælge, hvad du vil tage med dig fra din slægt. Du bliver forløst. Du bliver sat fri. Som dig.

Jeg ser frem til at arbejde med dig – og støtte din udvikling – og udfoldelse.

 

Book en session her

 

“At arbejde med dig har været noget af det bedste, jeg har gjort. Dét, du kan, har jeg aldrig oplevet tidligere.” Pernille Dam

 

“Jeg oplever en ”Work in Time”-session med Chanette som en rejse i tid og rum – en clairvoyant familieopstilling, der foregår på gulvet, hvor Chanette personificerer forskellige familiemedlemmer – både nulevende og fra generationer tilbage. Jeg står overfor og reagerer. Hun kan se, hvor i kroppen, jeg bliver påvirket, og samtidig kan hun gå ind og rette min energi op. Jeg får mulighed for at se mønstre, jeg har fået overleveret – fra generationer tilbage – og  give de byrder, jeg har båret på mine skuldre, tilbage til rette vedkommende. Jeg går træt og glad fra en ”Work in Time”-session – fuld af lyst og kærlighed til at arbejde videre med mit liv.” Birgitte Nystrøm 
Vil du høre mere om work-in-time på facebook?
Jeg deler løbende inspiration, gode tilbud og nyheder i min facebook gruppe her: facebook.
Du er meget velkommen.