Intro Workshop “Work in time”

Introduktionskursus og praktisk workshop i den nye terapiform Work in time med spirituel terapeut Chanette Jensen.

Har du lyst til at sætte dig selv fri af den familieenergi, du har arvet? Vil du gerne slippe de begrænsende mønstre, tanker og adfærd, der ligger i din slægt? Og har du lyst til at hjælpe dine klienter med det samme?

Hvis du svarer ja, så kan Work-in-Time-terapien være netop det redskab, du har brug for.

På dette syv timers dagskursus vil du dels blive præsenteret for selve terapiformen, dens redskaber og grundbegreber, og dels vil vi sammen afprøve Work-in-time i praksis.

Jeg vil starte med at bruge den første time på at give dig en indføring i, hvad Work-in-time er. Kort fortalt er det en terapiform, jeg selv har udviklet over de sidste fem til ti år, og den er et miks af gestaltterapi, familieopstilling, healing og mediumskab.

Jeg arbejder i Work-in-time med den energi, min klient har arvet. Den energi, der ofte usynligt er båret med i slægten – uden han/hun måske selv er klar over det. Jeg tillader som medium familiemedlemmets energi at manifestere sig igennem mig. Eller sagt på en anden måde: Det familiemedlem eller de familiemedlemmer, som er bærer og/eller udløser af det begrænsende mønster, klienten gerne vil slippes fri af, manifesterer sig igennem mig.

Mønstret kan gå langt tilbage, syvende til tolvte genration, er oftest der, der er mest at slippe/aflevere. I en Work-in-time-session healer du mønstret, og det, der er sket, og giver de følelsesmæssige byrder tilbage til dens rette ejermand. Så klienten kan sætte sig selv fri og ikke længere skal bære på noget, der slet ikke er hans/hendes.

På kurset vil vi lave forskellige opstillinger med emner fra deltagerne. Dem, der ikke er ”på”, er repræsentanter for de familiemedlemmer og emner, der vil frem.

Kurset er til dig, der er bevidst om dine clairvoyante evner. Måske arbejder du allerede med det alternative – måske du har en drøm om det. Du skal være fortrolig med at bruge din intuition, kunne lade dig guide og lytte til, hvad din krop fortæller.

Målet med dette kursus er at opdage, hvor nemt det er at arbejde med energi, slippe en adfærd eller et mønster og frigøre dig selv for de byrder, du har overtaget fra din slægt.

Dato: Ny dato på vej.

Tid: 10.00 – 17.00

 

Tilmeld dig på sms: 4026 5289 eller hurtigt og nemt via facebook her: Ja, tak jeg vil gerne med